Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskyläläisten nuorten LiikuntaLaturin kesäohjelma starttaa 28.4.

Jyväskyläläisten nuorten LiikuntaLaturin kesäohjelma starttaa 28.4.

Jyväskyläläisten 11–19-vuotiaden maksuttomat LiikuntaLaturin kesävuorot starttaavat 28.4.2015 alkaen. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat liikuntataidoista riippumatta.

- Kesällä ollaan pääasiassa ulkona, lajeina on Parkouria, Frisbeegolfia Harjun radalla ja touko-kesäkuun vaihteessa valmistuvalla radalla Huhtasuolle, Ultimate-liitokiekkoa Mattilanniemessä, Jalkapalloa Huhtasuolla ja Kuokkalassa sekä Capoeiraa Huhtasuon yhtenäiskoululla, kertoo Reeta Jääskeläinen Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluista.

Tänä kesänä järjestetään myös eri puolilla kaupunkia sijaitsevilla ulkoliikuntapisteillä avoimia ohjattuja kuntopiirejä kaikenikäisille ja näihin ovat nuoret tervetulleita mukaan.

LiikuntaLaturin ydinajatuksena on tarjota liikunnan riemua hyvällä fiiliksellä. Vuoroille voi mennä ilman ilmoittautumisia silloin kun itselle sopii. LiikuntaLaturissa ei tarvitse sitoutua yhteen lajiin vaan mukaan voi mennä kokeilemaan eri liikuntamuotoja innostavien ja osaavien ohjaajien johdolla. Toiminnan järjestää kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä urheiluseurojen kanssa.

Kesäkauden ohjelma osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/liikuntalaturi

Lisätietoja:
projektivastaava Reeta Jääskeläinen p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[at]jkl.fi

22.4.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje