Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän vammaisneuvosto hakee jäseniä kehitysvammapalvelujen yhteistyöryhmään

Jyväskylän vammaisneuvosto hakee jäseniä kehitysvammapalvelujen yhteistyöryhmään

Jyväskylän vammaisneuvoston alaisuudessa toimii kehitysvammapalvelujen yhteistyöryhmä, jonka tehtävänä on muun muassa seurata kehitysvammapalvelujen palvelustrategian toteutumista. Ryhmän tehtäviin on lisäksi määritelty kehitysvammaisten asioiden esille tuominen ja valmisteleminen vammaisneuvoston käsiteltäväksi. Yhteistyöryhmään haetaan nyt uusia jäseniä. Haussa on viisi varsinaista jäsentä sekä jokaiselle henkilökohtainen varajäsen. Jäsenet edustavat jyväskyläläisiä kehitysvammaisia ja heidän perheitään.

Yhteistyöryhmä valmistelee kokouksissaan kehitysvammaisten ja heidän perheidensä palveluihin liittyviä lausuntoja ja suosituksia vammaisneuvostolle jatkotoimenpiteitä varten. Ryhmä voi käsitellä kaupungin palveluiden lisäksi niitä palveluita, joita kehitysvammaiset tarvitsevat, mutta joita kaupunki ei järjestä. Yhteistyöryhmä kokoontuu noin kerran kuussa. Kokouksista ei makseta kokouspalkkioita.

Ehdotukset jäsenistä ja varajäsenistä tulee tehdä vammaisneuvoston puheenjohtajalle Rauno Hokkaselle sähköpostilla rauno.hokkanen@jkl.fi 29.5.2015 mennessä. Ehdotusten pohjalta vammaisneuvosto valitsee jäsenet ja varajäsenet kesäkuun 9. päivä olevassa kokouksessaan. Yhteistyöryhmä aloittaa toimintansa uudella kokoonpanolla syksyllä 2015.

Lisätietoja: Jyväskylän vammaisneuvoston puheenjohtaja Rauno Hokkanen, p. 014 266 3895

Kehitysvammapalvelujen yhteistyöryhmän www-sivut: http://www.jyvaskyla.fi/vammaiset/vammaisneuvosto/kehitysvammapalveluidenyhteistyoryhma

20.4.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje