Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesäajan päivähoidon tarve ilmoitettava 4.5. mennessä

Kesäajan päivähoidon tarve ilmoitettava 4.5. mennessä

Jyväskylän varhaiskasvatuksen kesäloma on ajalla 1.6.-31.7.2015. Kesän aikana päivähoitoa järjestetään vain tarpeen mukaisesti. Perheiden tulee ilmoittaa kesäajan hoidon tarpeesta 4.5. mennessä päiväkodeista saatavalla erillisellä lomakkeella.

Kesällä päivähoitoa tarjotaan perheiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti

Kesällä päivähoitoa tarjotaan perheiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti eri puolilla Jyväskylää. Päiväkotikiinteistöihin tehtävät ylläpitokorjaukset vaikuttavat myös jonkin verran kesällä avoinna oleviin taloihin. Kesän aikana avoinna olevat päiväkodit löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/paivahoito.

Iltahoito on keskitetty pääosin Tapiolan päiväkotiin. Myllytuvan iltahoito ajalla 1.-18.6. siirtyy kiinteistön korjaustöiden johdosta Keltinmäen päiväkotiin ja Kuokkalan iltahoito Tapiolan päiväkotiin. Iltahoitoa on klo 18 jälkeen tapahtuva hoito.

Yö- ja viikonloppuhoitoa annetaan Tapiolan päiväkodissa. Tapiolan päiväkoti on kiinni juhannuksena, 19.6. klo 14.00 - 21.6. klo 14.00 välisen ajan.

Yrttisuon ja Mansikkapuiston perhepuistot ovat avoinna ajalla 2.-18.6. Mäki-Matin perhepuisto on avoinna koko kesän. Esiopetus, perhetoiminta, kerhot ja muut perhepuistot ovat suljettuina.

Maksuhyvitystä loma-ajoilta

Päivähoidon loma-aikoina suositellaan lomaa niille lapsille, joilla ei ole vanhempien työstä tai opiskelusta johtuen päivähoidon tarvetta. Päivähoidosta ei peritä maksua, mikäli loma-aikojen poissaolot on ilmoitettu 4.5. mennessä. Ennalta ilmoitettu poissaolo vähentää kyseisen kuukauden sovittuja tunteja, joten kuukausimaksuna peritään tuolloin alhaisempi maksu. Mikäli perhe poissaolon lisäksi kuitenkin käyttää kuukauden sovitut hoitotunnit, mitään hyvitettävää ei muodostu.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Hannamaija Väkiparta, varhaiskasvatus, p. 014 266 3109
varhaiskasvatuksen palvelukeskus, p. 014 266 3100
lapsen oma päivähoitopaikka

20.4.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje