Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston Taiteiden leiri kutsuu kesäkuussa 8–12-vuotiaita

Jyväskylän kansalaisopiston Taiteiden leiri kutsuu kesäkuussa 8–12-vuotiaita

Jyväskylän kansalaisopisto järjestää kaikille 8–12-vuotiaille tarkoitetun Taiteiden leirin heti koulun kesälomakauden käynnistyttyä 1.–5.6. Leiri toteutetaan päiväleirinä Tikkakoskella Luonetjärven koulun viihtyisässä ympäristössä ja mukaan voi ilmoittautua huhtikuun loppuun saakka.

Leirille osallistuminen ei edellytä minkään taiteenlajin aiempaa harrastamista, pelkkä kiinnostus ja uteliaisuus riittävät.

– Tänä vuonna leirin teemana ovat erilaiset sankarit. Esimerkiksi kuvataiteen pajassa kuvaamme sankareita ja animoimme vahaolentoja, hahmottelee kansalaisopiston kuvataidekoulun opettaja sekä elokuva- ja mediakasvattaja Sisko Vähämäki.

Sanataiteen pajassa puolestaan keksitään erilaisten leikkien ja tehtävien avulla sankarin taustatarina ja selvitetään sankarin sisäisen voiman lähdettä. Tutustumisleikit hitsaavat sankarit yhteen.

– Porukassa pohditaan ryhmän iskulausetta tai omaa tunnuslaulua, joka nostattaa karvat pystyyn niskassa ja käsivarsissa. Olisiko se velhojen loitsu, merirosvojen hyökkäyslaulu vai keijujen veisu? maalailee opiston sanataiteen opettaja Katja Kontturi.

Kuvataiteen ja sanataiteen lisäksi jokainen leiriläinen saa musiikin ja teatteritaiteen opetusta. Leiri on avoinna klo 8–16 ja opetusta työpajoissa järjestetään klo 10–15. Osallistumismaksuu125€ sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja lämpimän ruuan.

Leiri toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen Nuorisoseurat ry:n Luovan lavan kanssa.

Ilmoittautuminen 30.4. mennessä www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto/lapsetjanuoret

Lisätietoa:
www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto

Katja Kontturi, sanataiteen opettaja, p. 050 347 3448
Sisko Vähämäki, kuvataiteen opettaja, elokuva- ja mediakasvattaja, p.050 596 7050
Sari Talvio, musiikinopettaja, p. 050 372 7359
Pirjo Linna, opistosihteeri, p. 014 266 4079

17.4.2015Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje