Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Talkootyö ja sopimuksiin perustuva yhteistyö teemana Huhtasuon asukaskahveilla 23.4.

Talkootyö ja sopimuksiin perustuva yhteistyö teemana Huhtasuon asukaskahveilla 23.4.

Mitä asukkaat voivat tehdä talkoilla asuinalueellaan? Mitä talkoita järjestettäessä on huomioitava? Miten kaupungin kanssa toimitaan? Muun muassa lupa- ja vakuutusasioita avaa riskienhallintapäällikkö Simo Oksanen Jyväskylän kaupungilta. Lisäksi kuullaan huhtasuolaisten kokemuksia talkootoiminnasta.

Jyväskylän kaupungin Liikunta-alueiden esimies Kaapro Häkkinen kertoo millaista sopimuksellista yhteistyötä yhdistykset ja kaupunki voivat tehdä. Mitä vastuita yhdistykselle tulee, mihin tulisi varautua. Sopimukset voivat esimerkiksi liittyä paikkojen, ulkoilualueiden tai ympäristön hoitoon ja kunnossapitoon.

Asukaskahveilla yleisö osallistuu keskusteluun. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Asukaskahvit järjestetään torstaina 23.4. klo 18–20 Kylätoimistolla (Nevakatu 1).

Asukaskahvit on kaikille Huhtasuon asukkaille avoin keskustelutilaisuus, johon osallistuu asukkaiden lisäksi teemaan liittyviä asiantuntijoita ja virkamiehiä. Asukaskahvit on hyvä paikka tuoda uusia ideoita alueen palveluiden kehittämiseksi ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Asukaskahvien järjestäjänä on Jyväskylän kaupungin Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke, jonka tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia ja toimintamalleja asukkaiden omatoimiselle, hyvinvointia edistävälle toiminnalle. Hankkeella halutaan myös edistää julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden yhteistyötä Huhtasuon alueella.

Lisätietoja: Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke
erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, p. 040 575 8260

15.4.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje