Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » JYTE:n keskitetyt rokotuspäivät TERVE-SOS-palkintokilpailun finaaliin

JYTE:n keskitetyt rokotuspäivät TERVE-SOS-palkintokilpailun finaaliin

- Peukuta malli yleisön suosikiksi!

JYTE:n keskitetyt rokotuspäivät on valittu TERVE-SOS-palkintokilpailun finaaliin seitsemän muun kilpailijan kanssa. Finaalipaikkaa haki yhteensä 19 toimintamallia. Viime vuonna Jyväskylästä finaaliin ylsi Huhtasuon terveysaseman hoitojoukkuemalli, joka myös pokkasi yleisösuosikin palkinnon.

Keskitettyjä rokotuspäiviä on JYTE-alueella järjestetty nyt kahtena vuotena Kyllön terveysasemalla. Ensimmäisenä keskitetyt rokotuspäivän koskivat koko Jyväskylän väestöä. Viime vuonna Kyllöön ohjattiin myös Muuramen väestö. Lisäksi rokotuksia annettiin viime vuonna Korpilahden alueen väestölle kirjastoauto Martissa.

Keskitetyillä rokotuspäivillä sekä kirjastoautossa järjestetyillä rokotuksilla pyrittiin varmistamaan alueen 150 000 asukkaan palveluiden saatavuus henkilöstöresurssia ja tiloja tehokkaammin hyödyntäen.

- Samalla pyrittiin rokotuskattavuuden parantumiseen ja siinä onnistuttiinkin hienosti. Keskitettyjen rokotustapahtumien myötä rokotuskattavuus on alueella noussut noin 32 % lähtötilanteesta, kertoo Kyllön terveysaseman osastonhoitaja Katrianna Rantanen.

Rokotuspäiviin yhdistettiin lisäksi laajat terveyden edistämistapahtumat, joissa potilas sai tietoa uusista ravitsemussuosituksista, sokerista ja suun hoidosta, luustoterveydestä, liikunnasta, alkoholin energiasta, sydänterveydestä, suolan ja rasvan käytöstä sekä Hyvis.fi- portaalin käytöstä. Terveystapahtumat saivat laajaa kiitosta rokotuspäiviin osallistuneilta kuntalaisilta niiden käytännöllisten järjestelyiden ja informaatioarvon ansiosta.

Voittaja ratkeaa TERVE-SOS-tapahtumassa Jyväskylässä – äänestysaikaa 6.5. asti

Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan Innokylässä painamalla toimintamallin yhteydessä olevaa peukutusnappia. Yleisöäänestys on 13.4.–6.5.2015. Vain yleisöäänestyksen aikana kertyneet peukut lasketaan mukaan äänestyspottiin.

Keskitettyjen rokotuspäivien toimintamallia voi äänestää osoitteessa: https://www.innokyla.fi/web/malli1320321 -> peukkunappi löytyy sivun oikeasta yläreunasta. Äänestäminen ei vaadi kirjautumista.

Kaikki finaalipaikan saaneet ehdokkaat näet THL:n tiedotteesta osoitteessa: https://www.thl.fi/fi/-/terve-sos-palkintofinalistit-on-valittu-aanesta-suosikkiasi-?redirect=https%3A%2F%2Fwww.thl.fi%2Ffi%2Fetusivu%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_tcsSJTqcGl0N%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2-1-3%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D2

14.4.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje