Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tom Nyman vierailijana Jyväskylä Rock Academyn bassoklinikassa keskiviikkona 22.4.

Tom Nyman vierailijana Jyväskylä Rock Academyn bassoklinikassa keskiviikkona 22.4.

Jyväskylä Rock Academyn ensimmäisen bassoklinikan vieraaksi keskiviikkona 22.4. klo 18 saapuu muusikko Tom Nyman. Nymanin taustalta löytyy pestejä esimerkiksi J. Karjalaisen, Laika & The Cosmonautsin ja Värttinän riveistä.

Tom Nyman on toiminut lisäksi tuottajana yli 40 levyllä. Sovitustöitä Nyman on tehnyt muun muassa Vesa-Matti Loirille, Harri Marstiolle ja Eero Raittiselle. Muusikon ja kapellimestarin uramerkintöjä Nymanille on kertynyt noin 1000 kappaletta.

Bassoklinikassa Nyman kertoo urastaan, soittaa näytteitä ja kertoo treenivinkkejä.

Tilaisuus järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla. Klinikka on maksuton ja avoin.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämään Jyväskylä Rock Academyyn vuonna 2014 on valittu yhtyeet Borrelioosi, Iron Imperium ja Justice Theory sekä laulaja-lauluntekijä Hillaruovssut.

Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.

Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu vuodesta 2011 toimineen Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut. Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi Tampereelle ja Joensuuhun. Vuonna 2015 mukaan liittyivät Helsinki, Vantaa, Espoo ja Rauma. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Rock Academy Finland –hankkeelle kolmeksi vuodeksi noin 500 000 euroa tukea.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

13.4.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje