Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huhtasuo.fi -nettisivut on nyt julkaistu!

Huhtasuo.fi -nettisivut on nyt julkaistu!

Huhtasuon asuinalueen omat nettisivut on julkaistu ja ne löytyvät osoitteesta www.huhtasuo.fi. Sivuja on ollut suunnittelemassa alueelta koottu nettisivutiimi sekä hankkeen työntekijöitä. Alueen asukkaat laativat hankkeen alkaessa julkilausuman, jossa kiinnitettiin huomiota alueen asioista tiedottamiseen ja tiedotuksen parantamiseen. Nettisivut on suunniteltu ja toteutettu vastaamaan julkilausumassa esitettyjä toiveita. Rahoitus nettisivuille on saatu Hyvinvointia Huhtasuolle -hankkeen kautta.
Tarkoituksena on, että sivut jäävät jatkossa alueen asukkaiden päivitettäväksi ja ylläpidettäväksi, sillä määräaikainen hanke päättyy vuoden 2015 lopussa.

Sivuilta löytyy tietoa Huhtasuosta asuinalueena, historiaa, ajankohtaisia asioita sekä kuvagalleria. Sivuilla on myös Huhtasuon oma tapahtumakalenteri, jonne kaikki voivat käydä lomakkeen avulla merkkaamassa Huhtasuon tulevia tapahtumia. Sivuilla on kohta ”palvelut”, jonne alueen eri toimijoiden toivotaan lisäävän oman toimipisteensä tiedot sekä linkki omille www-sivuille. Tietojen lisääminen onnistuu sivuilta löytyvällä lomakkeella ”lisää oma palvelusi”.

Sivuista saa mielellään antaa kommentteja ja palautetta!

Lisätietoja: Eveliina Välimäki p. 014 266 8976

13.4.2015Eveliina Välimäki

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje