Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuollon palvelujohtajaksi haki 2 henkilöä

Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuollon palvelujohtajaksi haki 2 henkilöä

Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuollon palvelujohtajaksi on määräaikaan 10.4.2015 klo 16.00 mennessä hakenut 2 henkilöä, joista toinen on toivonut, ettei hänen nimeään julkisteta. Toinen hakijoista on Jyväskylästä kotoisin oleva Pertti Peltonen, joka on yleislääketieteen erikoislääkäri ja apulaisylilääkäri. Peltonen hoitaa tällä hetkellä avoterveydenhuollon palvelujohtajan viransijaisuutta.

Avoterveydenhuollon palvelujohtaja vastaa Jyväskylän kaupungin uudistetun johtamisjärjestelmän mukaisesti avosairaanhoidosta, suun terveydenhuollosta sekä kuntoutus ja erikoisvastaanotoista JYTE-kunnissa eli Jyväskylässä, Hankasalmella, Muuramessa ja Uuraisilla. Palvelujohtajan tehtävään kuuluu vastaavan lääkärin tehtävät.

Terveyskeskussairaalatoiminta sekä neuvolat ja koulu- ja opiskeluterveydenhuolto ovat uudessa johtamisjärjestelmässä muiden palvelujohtajien alaisuudessa. Perusturvan toimiala on esitetty organisaatiokaaviossa, joka löytyy osoitteesta: http://jyvaskyla.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/jyvaskyla/embeds/jyvaskylawwwstructure/74452_organisaatio_perusturva.pdf

Jyväskylän perusturvalautakunta on maaliskuun kokouksessa nimennyt haastatteluryhmän, joka päättää hakijoiden kutsumisesta haastatteluihin hakemusten perusteella. Haastatteluryhmän jäsenet ovat Mauno Vanhala, Heidi Rentola, Hannu Murisoja ja Eila Simola. Viranhaltijoita ryhmässä edustavat perusturvan toimialajohtaja Kati Kallimo ja henkilöstöjohtaja Arja Aroheinä.

Lopullisen päätöksen avoterveydenhuollon palvelujohtajan valinnasta tekee Jyväskylän perusturvalautakunta kuluvan kevään aikana.

10.4.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje