Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huhtasuon Kylätoimistolla järjestetään 16.4 Gloria -infopäivä klo 13-15!

Huhtasuon Kylätoimistolla järjestetään 16.4 Gloria -infopäivä klo 13-15!

Monikulttuurikeskus Gloria ja Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke tuovat Kylätoimistolle kohtaamispaikan suomen kielen oppijoille ja niille, jotka haluavat olla tukemassa kielen oppimista.

Gloriassa toimii tällä hetkellä useita suomen kielen ryhmiä. Ryhmät eivät ole virallisia kielikursseja, vaan enemmänkin ihmiseltä ihmiselle -kohtaamisia sekä suomen kielen oppimisessa auttamista. Ryhmien ohjaajina toimii vapaaehtoisia ja opiskelijoita. Ryhmissä kaikki ovat oppijan roolissa, sillä ryhmäläisten lisäksi myös ohjaajat pääsevät tutustumaan uusiin kieliin ja kulttuureihin sekä oppimaan niistä.
Huhtasuolle on suunnitteilla oma alueellinen suomen kielen ryhmä. Ryhmän toteutumiseksi alueellisia yhteistyökumppaneita ja yksittäisiä vapaaehtoisia tarvitaan mukaan.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua Info-Glorian palveluihin ja tavata Monikulttuurikeskus Glorian vapaaehtoisia ja työntekijöitä.

Tapahtumassa on kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Anu Juurakko 040 162 7881, anu.juurakko@kyt.fi
Helmi Tumanto 040 343 6616, helmi.tumanto@jkl.fi

10.4.2015Eveliina Välimäki

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje