Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jykes aloittaa yt-neuvottelut

Jykes aloittaa yt-neuvottelut

Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy on jättänyt tänään neuvotteluesityksen henkilöstön edustajille, koska yhtiön saama kuntarahoitus vähenee noin miljoona euroa vuoden 2016 alusta alkaen. Neuvottelut voivat johtaa enintään 10 henkilötyövuoden vähentämiseen. Neuvottelujen piirissä on koko henkilöstö. Yt-neuvottelut käynnistyvät 13.4.2015 ja ne kestävät kuusi viikkoa.

Yt-neuvottelut johtuvat Jykesin omistajakuntien, Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Uuraisten, tekemistä linjauksista koskien Jykesin toimintaa ja rahoitusta. Kuntien rahoitusta leikataan vuonna 2015 viisi prosenttia vuoden 2014 tasosta. Vuodesta 2016 alkaen rahoitus on 20 prosenttia pienempi kuin vuonna 2014.

Toiminnallisesti omistajakunnat ovat kohdistaneet muutostarpeet koskemaan erityisesti sijoittumispalveluita, kansainvälistymispalveluita sekä viestintää ja markkinointia. Lisäksi hallinnon ja kiinteiden kustannusten osuutta halutaan pienennettävän.

Lisätietoja:
- Ari Hiltunen, toimitusjohtaja, Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy, p. 0400 583 210, ari.hiltunen[at]jykes.fi
- Tarja Hyvönen, luottamusvaltuutettu, Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy, p. 040 738 0389, tarja.hyvonen[at]jykes.fi

http://www.jykes.fi

7.4.2015Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje