Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 20.4.2015

Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 20.4.2015

Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu kevätkauden viimeiseen kokoukseen maanantaina 20.4. Kokouksessa arvioidaan asiakasraadin työskentely kuluneen toimintavuoden aikana ja suunnitellaan syksyn toimintaa.

Päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 19.4. mennessä osoitteessa
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati. Nettisivulta löytyvät myös raadin aikaisempien kokousten muistiot.

Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Asiakasraati on varhaiskasvatuksen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi. Asiakasraadissa keskustellaan päivähoidon laatuun ja sen kehittämiseen liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia varhaiskasvatuksen kehittämistyön pohjaksi.

Lisätietoja:
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatus, p. 014 266 7746
palvelupäällikkö Tuija Pajunen, varhaiskasvatus, p. 014 266 3318

7.4.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje