Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » W.A.S.P. –yhtyeen kitaristi Douglas Blair vieraana keskiviikkona Jyväskylä Rock Academyn kitaraklinikassa

W.A.S.P. –yhtyeen kitaristi Douglas Blair vieraana Jyväskylä Rock Academyn kitaraklinikassa keskiviikkona

Amerikkalaisen heavy metal –yhtye W.A.S.P.:in kitaristi Douglas Blair saapuu Jyväskylään musiikkiliike Musikanttiin keskiviikkona kertomaan erikoisista kitaroistaan ja muusikon urastaan. Klinikka on osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Jyväskylä Rock Academy –toimintaa.

Fifty Shades of Guitar –nimellä kulkevassa klinikassa Blair esittelee monikaulaisia kitaroitaan, efektejä ja jopa sirkkelinterällä varustettua kitaraansa. Klinikan aiheena on myös äänen voimakkuuden käyttö Blairin lukuisissa projekteissa.

Douglas Blair’s Fifty Shades of Guitar –klinikka järjestetään musiikkiliike Musikantissa 8.4. klo 17. Tilaisuus on maksuton ja avoin.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämään Jyväskylä Rock Academyyn vuonna 2014 on valittu yhtyeet Borrelioosi, Iron Imperium ja Justice Theory sekä laulaja-lauluntekijä Hillaruovssut.

Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.

Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu vuodesta 2011 toimineen Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut. Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi Tampereelle ja Joensuuhun. Vuonna 2015 mukaan liittyivät Helsinki, Vantaa, Espoo ja Rauma. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Rock Academy Finland –hankkeelle kolmeksi vuodeksi noin 500 000 euroa tukea.

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja

puhelin 014 266 4861
Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

2.4.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje