Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston satojen ovien talossa kaikuu nauru ja hyvä meininki

Jyväskylän kansalaisopiston satojen ovien talossa kaikuu nauru ja hyvä meininki

Jyväskylän pääkirjaston lasten- ja nuortenosastolla (Vapaudenkatu 39–41, 2 krs.) avataan aprillipäivänä 1.4. Satojen ovien talo -näyttely. Näyttelyssä on esillä kansalaisopiston sanataidekoulun nuorten tekstejä, valokuvia ja nuotinnoksia. Näyttelyn avajaisia vietetään klo 18.

Näyttelyn työt ovat syntyneet monitaiteisella jaksolla, jonka aikana nuoret tutustuivat eri taiteenlajeja yhdistävään työskentelyyn sekä laululyriikan kirjoittamiseen.

– Musiikin ja tekstin yhdistäminen on ollut nuorten mielestä hauskaa. Joitain vaikeitakin asioita on ollut, mutta naurulla ja hyvällä meiningillä kaikesta on selvitty, Jyväskylän kansalaisopiston sanataidekoulun sanataiteen opettaja Pia Niskanen kuvailee.

Näyttely on avoinna 1.4.–28.4 kirjaston aukioloaikoina. Maistiaisia sanoituksista sekä ryhmän yhteinen Vääksy on olemassa -biisi löytyvät osoitteesta www.peda.net/veraja/jklkansalaisopisto/tpopetus/sanataide
Jyväskylän kansalaisopiston sanataidekoulu järjestää luovuuden iloa kuplivaa ryhmäopetusta 6–18-vuotiaille Jyväskylän keskustassa, Keljonkankaalla, Muuratsalossa ja Vaajakoskella. Uusien harrastajien hakuaika on 1.–30.4.

Lisätiedot:
www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
Pia Niskanen, sanataiteen opettaja, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 26 64084

31.3.2015Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje