Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän nuorisovaltuusto haastaa eduskuntavaaliehdokkaat vaalipaneelissa 1.4.2015

Jyväskylän nuorisovaltuusto haastaa eduskuntavaaliehdokkaat vaalipaneelissaan 1. 4.

Jyväskylän nuorisovaltuusto järjestää vaalipaneelin keskiviikkona 1. huhtikuuta klo 17 Veturitalleilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6. Varsinainen kyselyosuus kestää puolitoista tuntia, jonka jälkeen on vapaata keskustelu- ja kahvitteluosuutta.

Vaalipaneelin tarkoituksena on toimia tapahtumana, joka innostaa nuoria äänestäjiä ja tuo nuorille tietoa heille mahdollisesti sopivista ehdokkaista. Nuorisovaltuutetut esittävät ehdokkaille kysymyksiä pääasiassa nuoria koskeviin asioihin liittyen. Pinnalle nostettavia aiheita ovat muun muassa koulutus ja nuorten oikeudet. Vaalipaneeliin osallistuvat ehdokkaat ovat itsekin nuoria tai ehdokkaita, joiden vaaliohjelmassa mainitaan vahvasti nuoret.

Tilaisuuden luonne on asiallinen, mutta suhteellisen rento.Illan pukukoodi on business casual. Liiallista "poliittista jargoniaa" toivotaan vältettävä. Paikalle ovat tervetulleita niin äänestysikäiset kuin nuoremmatkin ajankohtaisista aiheista kiinnostuneet nuoret sekä nuoren mieliset. Nuorisovaltuusto haluaa kannustaa nuoria äänestäjiä ja muistuttaa siitä ettei äänestäminen edellytä suurta poliittista aktiivisuutta.

Lisätietoja:
Emilia Gråsten, tiedottaja, Jyväskylän nuorisovaltuusto, p. 014 266 7515
Eeva Mäntylä, koordinaattori - osallisuuskasvatus, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230,

30.3.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje