Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tulevaisuuden oppimisympäristöt ja opetus kokoaa asiantuntijat Jyväskylään 27.3.

Tulevaisuuden opetukseen keskittyvä tapahtuma kokoaa opetusalan asiantuntijat Jyväskylään 27.3.

Tulevaisuus haastaa oppimisen ja verkko-opettajan -tapahtuma järjestetään perjantaina 27.3.2015 Jyväskylän Agorassa. Viidettä kertaa järjestettävässä tapahtumassa keskitytään sähköisten oppimisympäristöjen uutuuksiin. Mukana ovat muun muassa virtuaaliset ja fyysiset oppimisympäristöt, 3D-tekniikka, oppimisen pelillistäminen, koodaus ja ohjelmointi.

Tapahtumapäivä kokoaa yhteen 200 oppimisen ja tulevaisuuden koulun asiantuntijaa ympäri Suomea. Tapahtuman tekijäverkosto on laajentunut ja tapahtumaan osallistuu opetusalan ammattilaisia kaikilta oppilaitosasteilta, perusopetuksesta korkea-asteelle.

Tapahtuman tarkoitus on tarjota uutta tietoutta tietotekniikan mahdollisuuksista opetuksessa. Elokuussa 2016 voimaan astuva uusi opetussuunnitelma tuo tietotekniikan entistä tiukemmin mukaan opetustyöhön. Sähköiset oppimisympäristöt ovat koululaisten käytössä työskentelyalustoina, tiedon säilytyspaikkana ja mahdollistavat uuden tiedon hakemisen.

Päivän ohjelma rakentuu pääosin toiminnallisten työpajojen ympärille. Luento-osuudessa professori Hannele Niemi Helsingin yliopistosta kertoo, mitä on rajaton oppiminen rajattomissa luokkahuoneissa. Toisena ääneen pääsee Scientix Ambassador for Finland Jukka Rahkonen Scientix -portaali ja verkko-oppimisympäristöistä. Rahkonen kertoo kokemuksia Euroopasta, kuinka tytöt ja pojat saadaan innostumaan luonnontieteistä.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tarja Tuomainen, perusopetuspalvelut, p. 014 266 4004
http://peda.net/veraja/tulevaisuushaastaaoppimisen

25.3.2015Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje