Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Katujen hiekanpoisto etenee säiden ehdoilla

Katujen hiekanpoisto etenee säiden ehdoilla

Hiekoitushiekkojen siivoustöitä on jatkettu 16.3. alkaneella viikolla. Jyväskylän keskustassa on ollut liikkeellä yksi imulakaisuauto ja 7-8 harjakonetta.

Harjakoneilla on puhdistettu katuja Kalevankadun ja Vaasankadun välillä. Keskisaarekkeiden pesut on aloitettu Yliopistonkadun sekä Hannikaisenkadun yläpäistä. Myös Seppäläntien liikenteenjakajia on puhdistettu ja puhdistuksia jatketaan.

Tulevalla, 23.3. alkavalla viikolla hiekanpoisto etenee sisääntuloväylille. Yhden kuorma-auton hiekotin vaihdetaan lakaisulaitteeseen, jonka jälkeen imuautoja on liikenteessä yhden sijasta kaksi.

Keskustan ulkopuolisilla alueilla hiekanpoistoon ei vielä ole päästy. Esimerkiksi liikenteenjakajien päälliset ja katujen reunat ovat edelleen jäisiä ja lumisia. Töitä käynnistellään pääteillä 23.3. alkavalla viikolla, mikäli säätilassa ei ilmene radikaaleja muutoksia.

Kaupungin alueella on useita valtion ylläpitämiä maanteitä, joiden hiekanpoistosta vastaa ELY-keskus oman aikataulunsa mukaisesti. ELY-keskuksen hoidossa olevat väylät on esitetty kartassa http://www.jyvaskyla.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/jyvaskyla/embeds/jyvaskylawwwstructure/32874_jkl_ajo.pdf.

Lisätiedot: ylläpidon rakennuttaja Jukka Piispanen, p. 014 266 5133, jukka.piispanen[at]jkl.fi

20.3.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje