Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto kätteli kaikki viidesluokkalaiset

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto kätteli kaikki viidesluokkalaiset

Yllätysesiintyjä Satin Circus sai tunnelmaan kattoon

Paviljongissa 17.3.2015, kuva Antti LaukkarinenKymmenettä kertaa järjestetty kaupunginjohtajan viidesluokkalaisten vastaanotto kokosi Jyväskylä Paviljonkiin ennätysmäärän väkeä eli 1500 kutsuvierasta. Jyväskylän viidesluokkalaisia oli 1380 ja heidän opettajiaan ja koulunkäynnin ohjaajiaan 130.

Kättely 2015, kuva Antti LaukkarinenKaupunginjohtaja Timo Koivisto kätteli lapset uudessa tehtävässään nyt ensimmäisen kerran. Idean lasten vastaanotosta toi eläkkeelle siirtyvä kaupunginjohtaja Markku Andersson. Ensimmäisen kerran tämä hyvin odotetuksi muodostunut tapahtuma järjestettiin vuonna 2006.

Vastaanotto on järjestetty aina kaupungin syntymäpäiväviikolla. Kaupunki täyttää 178 vuotta ensi sunnuntaina 22.3.

Vastaanoton ohjelma oli kutsuvieraille yllätys. Tarjolla oli limsaa, herkkumunkkeja ja karkkia. Jyväskylän kaupunki järjesti linja-autokuljetukset tapahtumaan ja takaisin kouluille.

Ennen yllätysesiintyjää tunnettujen urheiluseurojen urheilijoita oli jakamassa nimmareita. Paikalla olivat JKUn Ida Aidanpää ja Petteri Monni, Sprinttitallin Ari-Pekka Liukkonen ja Mimosa Jallow, Happeen miesten edustusjoukkueen Jami Manninen ja Joonas Kaasalainen sekä JYPin Valtteri Hietanen.

Breakdance-porukka Tuff Jyväskylä esiintyi lavalla ja oppilaiden kiitospuheen pitivät Lehtisaaren koulun oppilaat Siiri Kantanen ja Sara-Sofia Mikkonen.

Yllätysesiintyjä SATIN CIRCUS räjäytti tunnelman kattoon. Tunnelma oli vauhdikas ja iloinen.

Vastaanoton yllätysesiintyjät vuosien varrelta:
Antti Tuisku, 2006
Sunrise Avenue, 2007
Ari Koivunen, 2008
Pete Parkkonen, 2009
Giant Leap, 2010
Cheek, 2011
Anna Abreu, 2012
Haloo Helsinki, 2013
Redrama, 2014
Satin Circus, 2015

17.3.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje