Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungintalossa yleisökierroksia syntymäpäiväviikolla

Jyväskylän kaupungintalossa yleisökierroksia syntymäpäiväviikolla

 Jyväskylän kaupungintalon peruskorjaus valmistui alkuvuodesta 2013. Kaupungintalolla on järjestetty peruskorjauksen valmistumisen jälkeen suosittuja opastettuja yleisökierroksia.

Kaupungin syntymäpäiväviikon Jyväskylän päivillä onkin taas mainio tilaisuus tutustua kaupungintalon historiaan, nykypäivään ja taideteoksiin Jyväskylän matkailuoppaiden ja kulttuuriluotsien opastamilla yleisökierroksilla, joita järjestetään perjantaina 20.3. ja lauantaina 21.3.

Pe 20.3. klo 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 ja 15.00 / Matkailuoppaiden kierrokset
La 21.3. klo 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, ja 14.00 / Kulttuuriluotsien kierrokset
Jyväskylän kaupungintalo, Vapaudenkatu 32, Poliisikamari-ovi

Opastettu yleisökierros peruskorjatussa kaupungintalossa tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua kaupungintalon historiaan ja nykypäivään. Kierros suuntautuu kaupungintalon julkisiin tiloihin eri kerroksissa. Kierroksen aikana kerrataan myös korjauksen perustietoja ja esitellään talossa olevia taideteoksia.

Kierroksen kesto on 45 minuuttia ja kullekin kierrokselle voi osallistua korkeintaan 15 henkilöä. Kierroksille on vapaa pääsy. Kierrokselle oikeuttava lippu on noudettava hyvissä ajoin etukäteen Jyväskylä-infosta, Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7. Jäljelle jääneitä lippuja voi kysyä oppaalta/luotsilta ennen kierroksen alkua kaupungintalolla. Lähtö kierrokselle on kaupungintalon Poliisikamari-ovelta kaupunginteatterin puoleisesta päädystä, osoite Vapaudenkatu 32. Kierroksille ei voi tehdä puhelinvarauksia.

Oppaina toimivat Jyväskylän Matkailuoppaat sekä vapaaehtoiset kulttuuriluotsit. Kierrokset järjestävät Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän Seudun Matkailu, Jyväskylän Matkailuoppaat ja vapaaehtoiset kulttuuriluotsit.

Liput: Kierrokselle oikeuttava ilmainen lippu noudettava hyvissä ajoin Jyväskylä-infosta, Asemakatu 7.

Jyväskylä täyttää 178 vuotta

Maaliskuista Jyväskylän syntymäpäiväviikkoa on juhlittu vuodesta 1979 lähtien ja tänä vuonna synttärikimaraa vietetään torstaista sunnuntaihin 19.-22.3. Jyväskylä täyttää 178 vuotta ja sen kunniaksi kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, mukana on mm. konsertteja, teatteriesityksiä, avointen ovien tapahtumia ja yleisökierroksia sekä myös herkullisia synttäritarjoiluja.

Jyväskylän päivien koko ohjelma: http://www.jyvaskyla.fi/paivat

12.3.2015Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje