Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Piia Myllyselkä Jyväskylän taidemuseon museokaupan vieraana 13.3.–26.4.

Piia Myllyselkä Jyväskylän taidemuseon museokaupan vieraana 13.3.–26.4.

Piia Myllyselkä on Muhoksella syntynyt, yli 10 vuotta vuotta sitten jyväskyläläistynyt kuvataiteilija ja askartelija. Museokauppaan myyntiin hän tuo kortteja, grafiikkaa, maalauksia ja ehkä jotain muutakin. Tule tapaamaan Piiaa teehetkeen perjantaina 13.3. klo 16.30–17.30.

”Maalaan akryyleillä, viime aikoina olen myös tehnyt silkkipainoteoksia. Teen lisäksi kortteja kollaasitekniikalla sekä tietokoneen avustuksella. Kollaasikorteissa muiden hylkäämistä kirjoista leikatut lauseet kuvailevat useinkin ihmisuhdeasioita ja muita surrealistisia sattumuksia.

Olen aina ollut kiinnostunut monenlaisista tekniikoista. Olen hiljattain tehnyt marmorointikokeiluja nahalle ja suoritan iltaisin kierrätysmateriaaliopintoja vaatetuspuolella. Minikokoiset kangaspuut odottavat kaapissa inspiraatiota ja sopivaa hetkeä. Keramiikkaa en osaa yhtään tehdä, mutta sitäkin silti tein ja se oli mukavaa. Normaali arki ja arjen keskeltä nousevat erikoiset ja tavalliset ihmiset jaksavat innostaa minua, tein millä tekniikalla hyvänsä.”

Piia Myllyselkä museokaupan vieraana 13.3.–26.4.
Teehetki Piian kanssa pe 13.3. klo 16.30–17.30
Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23
avoinna ti–su klo 11–18


Mikä ihmeen museokaupan vieras?

Jyväskylän taidemuseon uudistuneessa museokaupassa on käynnistynyt kokeilu ”Museokaupan vieras”, jonka avulla on tarkoitus tuoda esiin keskisuomalaista taiteenalan osaamista ja edistää tuotteiden myyntiä. Museokaupan vieras ei liity Jyväskylän taidemuseon näyttelyihin, vaan on osa asiakaspalvelua ja museokaupan toimintaa.

Museokaupan vieraspaikkaa voi hakea kuka tai mikä tahansa keskisuomalainen henkilö, kokoonpano, tuotemerkki tai yritys. Tärkeää on tuoda esiin tuotteiden tai tuotemerkin tarina, yrityksen toimintaidea tai henkilö tuotemerkin takaa. Museokaupan vieraan tuotteita on esillä museokaupan ikkunassa ja myytävänä museokaupassa siihen varatulla paikalla.


Lisätietoja:
Paula Jurvelin, Jyväskylän taidemuseo, paula.jurvelin(a)jkl.fi , 050 5772712 tai 014 266 4391

11.3.2015Leena Lokka

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje