Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Teatteritiistaissa 10.3. Jyväskylän kaupunginteatterissa keskustellaan rakastamisen vaikeudesta ja tietysti rakkaudesta

Teatteritiistaissa 10.3. Jyväskylän kaupunginteatterissa keskustellaan rakastamisen vaikeudesta ja tietysti rakkaudesta

Kaupunginteatterissa 21.3. ensi-iltaan tuleva Avoin liitto on Dario Fon ja hänen vaimonsa Franca Ramen kirjoittama mustaksi komediaksi virittyvä klassikko yrityksestä antaa puolisolle täydellinen vapaus. Esityksen ohjaa Iiristiina Varilo ja avoimen liiton nyrkkeilykehään heittäytyvät näyttelijät Anneli Karppinen ja Joni Leponiemi. Kun sanansäilät viuhuvat, tulee iskuja ja ohilyöntejä, mutta onko tässä matsissa voittajia ja häviäjiä?

Teatteritiistaissa 10.3. klo 19 alkaen käsitellään avoimen liiton problematiikkaa otsikolla Rakastamisen vaikeudesta - Dario Fon Avoin liitto, mutta perheneuvoja Pekka Puukko sivuaa keskustelussa myös näytelmiä Lainahöyhenissä ja Niskavuoren naiset, joissa niissäkin parisuhdekysymykset nousevat keskiöön.

– Avoin liitto on ratkaisuyritys moniin parisuhdetta vaaniviin uhkiin: mustasukkaisuuteen, uskottomuuteen ja suhteen arkipäiväistymiseen, mutta toimiiko se, Pekka Puukko kysyy.

Puukko työskentelee perheneuvojana ja pari- ja perheterapeuttina Jyväskylän seurakunnan Perheasiain neuvottelukeskuksessa. Puukko on tehnyt perheneuvojan töitä vuodesta 1997 ja vuonna 2013 hänet valittiin Vuoden papiksi.

Teatteritiistai on kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin tilaisuus, joka järjestetään kaupunginteatterin yleisölämpiössä. Se on osa kaupunginteatterin yleisötyötä ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lisätietoja
teatterikuraattori Antti Niskanen, (014) 266 1925, 050 413 8027

6.3.2015Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje