Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Teatterilesket musisoivat Jyväskylän kaupunginkirjaston Kirjasto LIVE! –illassa perjantaina 13.3.

Teatterilesket musisoivat Jyväskylän kaupunginkirjaston Kirjasto LIVE! –illassa perjantaina 13.3.

Mitä syntyy, kun kaksi muusikkoa istuu kumpainenkin yksikseen kotona puolisoidensa harrastaessa teatteria? Teatterilesket tietenkin!

Teatterileskien musiikki on konstailematonta ja rehellistä suomifolkkia, jonka lomasta löytyy kansanmusiikin vivahteita ja miksei hitusen popahtavaakin meininkiä. Teatterilesket soittavat Jaana Elorannan sanoittamia ja säveltämiä lauluja. Jaana Eloranta (laulu, viulu, nokkahuilu, kitara) ja Timo Tikka (kitara, laulu) aloittivat yhteistyön kesällä 2013. Laulujen sovitukset syntyvät parivaljakon yhteistyönä.

Jaana Eloranta on kotoisin Keskipohjanmaalta, Vetelistä. Jaana soittelee vaarinsa, mestaripelimanni Aldevin Peltoniemen, rakentamalla viululla ja jatkaa näin suvun musiikillisia perinteitä. Nykyisin Jaana asustaa perheineen Jyväskylässä ja toimii musiikinohjaajana Jyvälän kansalaisopistossa, Jyväskylän kansalaisopistossa ja hyörii musiikin parissa siellä täällä freelancerina.

Timo Tikka on kotoisin Savon sydämestä, Kuopiosta. Timo on vankka musiikin ammattilainen ja monessa musiikkigenressä viihtyvä kitaristi/basisti. Jyväskylässä puolisoineen asustava Timo työskentelee Saarijärven musiikkiopiston ja kansalaisopiston rehtorina.

Teatterileskien laulaviin tarinoihin voit tutustua osoitteessa: www.teatterilesket.fi

Kirjasto LIVE! -ilta järjestään perjantaina 13.3. klo 18 Jyväskylän kaupunginkirjaston musiikkiosastolla kolmannessa kerroksessa (Vapaudenkatu 39–41). Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Sanna Keralampi, kirjastonhoitaja, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 7756, sanna.keralampi[at]jkl.fi

5.3.2015Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje