Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ville Matvejeff jatkaa Jyväskylä Sinfonian ylikapellimestarina vuoteen 2019

Ville Matvejeff jatkaa Jyväskylä Sinfonian ylikapellimestarina vuoteen 2019


Ville MatvejeffJyväskylä Sinfonian ylikapellimestari Ville Matvejeff jatkaa orkesterin johdossa vuoden 2019 loppuun asti. Hänen nykyinen sopimuksensa on voimassa vuoden 2016 loppuun, ja nyt solmittu jatkosopimus kattaa vuodet 2017–2019. Sopimuksen mukaisesti hän johtaa Jyväskylässä vuosittain kahdeksan konserttia sekä mahdolliset levytykset ja kiertueet. Matvejeff aloitti Jyväskylä Sinfonian johdossa viime vuoden alussa.

– Yhteistyö Jyväskylä Sinfonian kanssa on ollut ensikohtaamisestamme saakka erittäin inspiroivaa, ja olen erittäin iloinen, että voimme tämän jatkosopimuksen myötä vahvistaa yhteistyömme ja taiteellisten suunnitelmiemme jatkuvuuden pitkällä tähtäimellä. Muusikkojen ja orkesterin organisaation sataprosenttinen panos ja innostus työhönsä sekä poikkeuksellisen sitoutunut jyväskyläläisyleisö tekevät Jyväskylässä työskentelystä hyvin hedelmällistä. Odotankin innolla tulevia vuosia, joiden aikana toivon Jyväskylä Sinfonian monipuolisen ja korkeatasoisen profiilin nousevan entistä laajempaan kansalliseen ja kansainväliseen tietoisuuteen, sanoo ylikapellimestari Ville Matvejeff.

– Työskentely Ville Matvejeffin kanssa on sujunut erinomaisesti, ja orkesteri nauttii yhteistyöstä hänen kanssaan. Olen siis hyvin iloinen, että saamme pitää Villen jatkossakin Jyväskylässä, kertoo Jyväskylä Sinfonian intendentti Kristiina Itäranta. Myös yhteistyö päävierailija Moshe Atzmonin kanssa jatkuu.


Lisätiedot:
Intendentti Kristiina Itäranta, puh. 014 266 4169
kristiina.itaranta[at]jkl.fi

4.3.2015Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje