Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin vuoden 2015 palveluopas on ilmestynyt

Jyväskylän kaupungin vuoden 2015 palveluopas on ilmestynyt

Jyväskylän kaupungin vuoden 2015 palveluopas on ilmestynyt. Palveluopas esittelee Jyväskylässä tarjolla olevia Jyväskylän kaupungin, yksityisen sektorin sekä yhdistysten palveluja ja toimintoja. Oppaaseen on koottu tietoa kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluista harrastus- ja osallistumismahdollisuuksiin. Oppaasta löytyy paljon puhelinnumeroita ja yhteystietoja eri palveluihin.

Erityisesti ikääntyneiden palveluihin keskittyvän oppaan palvelusisältöä on laajennettu vastaamaan paremmin myös muiden kuntalaisten tiedon tarpeeseen. Palveluoppaaseen on lisätty kulttuuripalvelujen sisältöä sekä lasten ja nuorten palveluiden yhteistietoja.

Palveluopas on luettavissa painettuna ja sähköisenä. Sähköinen palveluopas löytyy osoitteesta: www.jyvaskyla.fi/ikaantyneet/neuvonta/palveluopas. Painettua palveluopasta on maaliskuun alusta lähtien saatavilla seuraavista pisteistä:

- OIVA-keskus, Keljonkatu 26, A-talo
- Jyväskylä-neuvonta, Asemakatu 7, kauppakeskus Forum
- Yhteispalvelupisteet Tikkakoskella, Vaajakoskella, Korpilahdella ja Säynätsalossa
- Ikääntyneiden päiväkeskukset
- Jyväskylän kirjastot
- Terveysasemat
Lisäksi palveluopasta jaetaan erilaisissa yleisötilaisuuksissa.

Koteihin 18.2.2015 jaetussa kaupungin tiedotuslehdessä, Jyväskylä-lehdessä, oli 18.2.2015 koottuna keskeisiä palvelunumeroita ja yhteystietoja. Kaupungin puhelinnumeroita on viime vuosina vähennetty Keski-Suomen puhelinluettelosta.

Lisätietoja: Vanhus- ja vammaispalveluiden koordinaattori Sanna Lahdenperä, p. 014 266 3858

3.3.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje