Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tervetuloa mukaan Keski-Suomen museon Murut-museoraadin toimintaan

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen museon Murut –museoraadin toimintaan!

AI MIKÄ MUSEO? AI MITÄ PALVELUJA?

Keski-Suomen museo haluaa kehittää palvelujaan yhä enemmän asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Tässä työssä juuri sinun mielipiteesi on ensiarvoisen tärkeä.

Murut on Keski-Suomen museon asiakasraati, jonka toiminta käynnistyy tänä keväänä. Jos olet halukas ja innostunut ruotimaan museon nykyisiä palveluja ja kehittämään uusia, tervetuloa mukaan! Hyvistä murusista syntyy maukas kokonaisuus.

Museon Murujen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, eikä mukaan tuleminen vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Toivomme mukaan eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Avoin innokkuus on hyvästä. Asiakasraati kokoontuu neljä kertaa vuodessa ja tapaamiset kestävät kaksi tuntia/kerta. Yhden raadin työskentelyaika on noin kaksi vuotta.

Ensimmäisessä Murujen tapaamisessa 14.4. klo 17 tutustumme toisiimme Keski-Suomen museolla, Alvar Aallon katu 7, ja pohdimme yhdessä Keski-Suomen museon nykyisiä palveluja. Mitä ne ovat? Mitä ne voisivat olla?

Ilmoittaudu yhteystietoinesi ensimmäiseen kokoontumiseen 9.4. 2015 mennessä sähköpostilla tuula.vuolio-vallenius@jkl.fi ja kirjoita aihekenttään : Murut tai soita 040 716 7118.

Kahvitarjoilu

__________________________________________________________________________

Keski-Suomen museo sai Museovirastolta Kokeilutonnin, joka on harkinnanvaraista valtionavustusta museoille. Kokeilutonni eli tuhat euroa myönnettiin Keski-Suomen museolle Asiakasraatitoiminnan käynnistämistä varten. Asiakasraatitoiminnassa otetaan huomioon koko maakunta, ei pelkästään Jyväskylä.

Lisätietoja:
Tuula Vuolio-Vallenius
museolehtori
sp. tuula.vuolio-vallenius@jkl.fi
p. 040 716 7118

3.3.2015Anna Möttönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje