Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunginteatterin Jekyll & Hyde -musikaalin avustajat valittu

Jyväskylän kaupunginteatterin Jekyll & Hyde -musikaalin avustajat valittu – casting-tilaisuuteen osallistui 50 hakijaa, joista 10 valittiin

Syksyllä ensi-iltansa Jyväskylän kaupunginteatterissa saavaan Jekyll & Hyde -musikaaliin on valittu 10 avustajaa. Sunnuntaina 1.3. järjestettyyn casting-tilaisuuteen osallistui kaikkiaan 50 hakijaa. – Lämmin kiitos kaikille valintatilaisuuteen osallistuneille, lahjakkaita tanssi- ja laulutaitoisia hakijoita oli paikalla runsaasti, teatterinjohtaja Kari Arffman kertoo. Raati valitsi hakijoiden joukosta viisi naista ja miestä, joille valinnasta on tiedotettu henkilökohtaisesti.

Valintaraatiin kuuluivat ohjaaja Anssi Valtonen, koreografi Sonja Pakalén, kapellimestari Lasse Hirvi ja musikaalin suomentaja Kari Arffman.

Musikaalin harjoitukset alkavat maaliskuussa ja ensi-ilta on syyskuun alkupuolella. Jekyllin ja Hyden kaksoisroolissa vuorottelevat Henri Halkola ja Joni Leponiemi. Keskeisissä naisrooleissa nähdään Maria Lund ja Saara Jokiaho. Liput tulevat myyntiin 17.3.2015.

Lisätietoja:
ohjaaja Anssi Valtonen, p. 040 700 2849
teatterinjohtaja Kari Arffman, p. 040 703 4735

2.3.2015Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje