Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yllätysjuhlat – eläkkeelle jäävä Jyväskylän kaupunginjohtaja kantaesityksen puheroolissa

Yllätysjuhlat – eläkkeelle jäävä Jyväskylän kaupunginjohtaja kantaesityksen puheroolissa


Markku AnderssonJyväskylän kaupunki ja Jyväskylä Sinfonia ovat tilanneet säveltäjä Atso Almilalta ja kirjailija Roope Lipastilta uutuusteoksen Yllätysjuhlat, joka kantaesitetään Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Anderssonin siirtyessä eläkkeelle. Ennakkoluulottomana ja rohkeana kulttuurinystävänä tunnettu Andersson lausuu teoksen puheroolissa Lipastin kirjoittaman tekstin.

Luvassa on pompöösi melodraama, jonka tanssahtelevat sävelet karsivat kuulijoiden kauhun nykymusiikkia kohtaan; onhan sen säveltäjä häpeilemätön uusromantikko ja kaiken lisäksi vanha tangokapellimestari. Tekstin on puolestaan kirjoittanut armoitettu satiirikko, joka kuitenkin kohtelee eläkkeelle jäävää juhlakalua lempein, mutta oivaltavin sanankääntein – riemukkaasti!

Konsertti-illan aikana kuullaan lisäksi sävelmiä Haydnista Straussiin, eikä samppanjakorkkien poksautuksiltakaan vältytä. Konsertin johtaa nuoren polven kapellimestari Erkki Lasonpalo ja se kuullaan tiistaina 7.4. Jyväskylän teatteritalossa klo 19.

Konsertti on kuunneltavissa myös suorana verkkolähetyksenä Jyväskylän kaupungin sivulla. Konsertin kesto on yksi tunti, ei väliaikaa. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 4.3. klo 9.00.


Liput:

22 / 20 / 10 € teatterin lippumyymälästä;
24,50 / 22,50 / 12,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä

Lisätiedot:
Viestintäjohtaja Helinä Mäenpää, Jyväskylän kaupunki
p. 014 266 1558
helina.maenpaa[at]jkl.fi

Intendentti Kristiina Itäranta, Jyväskylä Sinfonia
p. 014 266 4169
kristiina.itaranta[at]jkl.fi

2.3.2015Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje