Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academy -klinikan puhujavieraana Veturitalleilla 26.2. musiikkialan PR-nainen Taija Holm

Jyväskylä Rock Academy -klinikan puhujavieraana Veturitalleilla 26.2. musiikkialan PR-nainen Taija Holm

Taija Holm kertoo musiikkialan promootiosta ja markkinoinnista Jyväskylän Veturitalleilla torstaina 26.2. klo 18 alkaen. Maksuton klinikka on osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämä Jyväskylä Rock Academy –hanketta sekä valtakunnallista Rock Academy Finland -hanketta.

Taija Holm on musiikkialan PR-nainen, joka on palkittu Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa Vuoden tiedottajana neljänä vuotena peräkkäin. Hän luotsaa omaa PR-toimistoaan ProPromotion Oy:tä, jonka rosteriin lukeutuvat niin Eppu Normaali, Popeda kuin Stratovarius sekä liuta isoja kotimaisia festivaaleja. Lisäksi hän on ollut Idolsin PR-päällikkönä kahdella viimeisimmällä kaudella ja toimii Musiikki & Median ja Lost in Musicin toimitusjohtajana sekä TAMK:n neuvottelukunnan jäsenenä. Artisti-, tapahtuma- ja TV-promootioiden lisäksi hän tekee elokuvapromootioita ja käy opettamassa tiedotusta sekä promootiota alan oppilaitoksissa.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämään Jyväskylä Rock Academyyn vuonna 2014 on valittu yhtyeet Borrelioosi, Iron Imperium ja Justice Theory sekä laulaja-lauluntekijä Hillaruovssut.

Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu noin kahden viikon välein järjestettävillä avoimilla musiikkiklinikoilla, Veturitalleilla keikoilla ja studioissa.

Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu vuodesta 2011 toimineen Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut. Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi Tampereelle ja Joensuuhun. Vuonna 2015 mukaan tulivat Helsinki, Vantaa ja Espoo. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Rock Academy Finland –hankkeelle kolmeksi vuodeksi noin 500 000 euroa tukea.

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

20.2.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje