Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä uudistaa venepaikkajärjestelmänsä – venepaikan haltijoille tulossa kirjepostia

Jyväskylä uudistaa venepaikkajärjestelmänsä - venepaikan haltijoille tulossa kirjepostia

Jyväskylän kaupungin venepaikkajärjestelmä uudistuu kevään 2015 aikana. Nykyiset venepaikka-asiakkaat saavat maalis-huhtikuun vaihteessa kotiin kirjeen, joka sisältää ohjeet olemassa olevan venepaikkavarauksen jatkamiseksi.

Kesän 2014 venepaikkansa voi säilyttää kirjautumalla ohjeiden mukaan kaupungin uuteen verkkopalveluun ja maksamalla paikkavuokran siellä verkkomaksuna. Toistaiseksi maksuja ei vielä oteta vastaan, tarkemmat ohjeet maksamisesta ja ajankohdista sisältyvät kotiin tulevaan kirjeeseen. Ajantasaista tietoa venepaikka-aikatauluista päivitetään myös osoitteeseen http://www.jyvaskyla.fi/satamat/venepaikat.

Jos nettiä ei ole käytössä, venepaikan varaus ja maksaminen hoituvat kaupungin kassapalvelupisteissä. Kassapalvelua saa keskustan Jyväskylä-infosta (Asemakatu 7, palvelukassa palvelee ma-pe klo 9-16) sekä Säynätsalon aluetoimistosta (Parviaisentie 9, ma-pe klo 8.30–15.30).


Päivitä osoite varmistaaksesi entisen venepaikkasi

Jos et ole varma onko kaupungin järjestelmässä tämänhetkinen osoitteesi, tarkista asia 6.3.2015 mennessä Palvelupiste Hannikaisesta (p. 014 266 5025, palvelupistehannikainen@jkl.fi). Varmistat näin, että viime kesän venepaikkavarauksen jatkamista koskeva ohjekirje tulee perille.

Venepaikkojen varausjärjestelmä avataan uusien paikanvaraajien käyttöön myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Vapaita paikkoja voi tulevassa palvelussa selata venepaikkaluettelosta tai kartalta, jossa varaustilanne näkyy reaaliaikaisena. Ohjelma hakee veneen leveyden perusteella sille sopivan paikan ja ilmoittaa venepaikan hinnan.


Lisätiedot:
- Palveluesimies Anne Heikkinen, p. 014 266 5022, anne.heikkinen[at]jkl.fi
- Palvelupiste Hannikainen, p. 014 266 5025, palvelupistehannikainen[at]jkl.fi
- www.jyvaskyla.fi/satamat

19.2.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje