Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän uimahalleissa uidaan ja vesiliikutaan kesäksi kuntoon

Jyväskylän uimahalleissa uidaan ja vesiliikutaan kesäksi kuntoon

Maaliskuussa uidaan ja vesiliikutaan Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ja Vaajakosken uimahallissa Wellamossa Ui Kesäksi Kuntoon – kampanjan merkeissä. Ui kesäksi kuntoon – kampanja järjestetään jo 24. kerran ja Suomen Uimaliiton järjestämässä kampanjassa on mukana noin 100 uimahallia ympäri Suomen.

Kampanjan ajan uimahalleissa kerätään uituja metrejä sekä vesijuosten tai vesijumpaten liikuttuja puolituntisia. Vesiliikuntasuoritukset osallistujat merkitsevät omiin suorituskortteihinsa, joita saa halleilta.

Kampanjan päätyttyä eniten suorituksia keränneet palkitaan ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Kaikki halukkaat voivat osallistua kampanjaan normaalin uintimaksun hinnalla. Kampanjan aikana tarkempia toimintaohjeita saa AaltoAlvarista ja Wellamosta.

Haasta itsesi Cross training – tunneilla tai harjoittele huippujen ohjauksessa

Maaliskuun ajan AaltoAlvarilla on tarjolla uusia treenivaihtoehtoja uintikampanjaa vauhdittamaan. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää toimintaa yhteistyössä Sprinttitalli ry:n kanssa. Tarjolla on mm. Cross training – tunteja vedessä haasteita kaipaaville sekä aamutreenejä aamuvirkuille. Osallistuminen tunneille ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja sisältyvät normaaleihin sisäänpääsymaksuihin.

Cross training – tunnit keskiviikkoisin kello 19.30–20.30 opetusaltaalla
Aamutreenit maanantaisin ja perjantaisin kello 06.30–07.30 50m altaalla

Kampanjan aikana on asiakkailla ainutlaatuinen mahdollisuus uintitekniikan hiomiseen huippu-uimareiden avulla. Tekniikka- ja harjoitusvinkkejä uimareille ovat silloin antamassa mm. maajoukkueuimarit Ari-Pekka Liukkonen ja Mimosa Jallow sekä valmentaja Marko Malvela.

Uintitekniikka opastusta maanantaisin kello 11.00–12.00 ja torstaisin kello 17.00–18.00

Lue lisätietoja kampanjasta osoitteessa: http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/uikesaksikuntoon

Hallien aukioloajat löytyvät osoitteesta: http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/paikat/uimahallit

Lisätietoja:
liikuntapalvelupäällikkö Esa Naukkarinen p. 014 266 4307, esa.naukkarinen[at]jkl.fi
liikuntasuunnittelija Anna-Leena Sahindal p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal[at]jkl.fi

19.2.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje