Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen (JYTE) palvelut talvilomaviikolla

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen (JYTE) palvelut talvilomaviikolla

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen eli Jyväskylän, Muuramen, Uuraisten ja Hankasalmen terveysasemien toiminta on Keski-Suomen talvilomaviikolla (ma–pe 23.–27.2.) supistettua. Tämä tarkoittaa sitä, että lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotoille annetaan vain kiireellisiä päivystysaikoja.

Kokonaan suljettuina ovat Uuraisten, Korpilahden ja Säynätsalon avosairaanhoidon lääkäreiden ja sairaanhoitajien sekä fysioterapian vastaanotot. Uuraisten väestölle kiireelliset palvelut annetaan Palokan terveysasemalla, Korpilahden asukkaille Muuramen terveysasemalla ja Säynätsalon asukkaille Kyllön terveysasemalla. Vastaanottoajat varataan omien terveysasemien ajanvarausnumeroista, joista puhelut kääntyvät hoitavalle terveysasemalle.

Neuvolapalveluiden osalta suljettuina ovat Korpilahden, Keljonkankaan, Säynätsalon ja Uuraisten neuvolat. Kiireelliset palvelut annetaan Korpilahden asukkaille Muuramen neuvolassa, Keljonkankaan ja Säynätsalon asukkaille Kyllön neuvolassa ja Uuraisten asukkaille Palokan neuvolassa.

Talvilomaviikolla Korpilahden, Säynätsalon, Jyskän, Tikkakosken ja Uuraisten hammashoitolat ovat suljettuina. Potilaat ohjataan alueellisista ajanvarausnumeroista hoitavaan toimipisteeseen.

Tikkakosken terveysaseman palvelut talvilomaviikon alusta lähtien Palokan terveysasemalla

Tikkakosken terveysaseman tiloihin remontoidaan tulevan kevään ja kesän aikana tilat monipalvelupisteelle. Monipalvelupisteessä toimii syksystä 2015 alkaen terveysaseman palveluiden lisäksi mm. kirjasto ja nuorisotilat.

Terveysaseman palvelut muuttavat remontin ajaksi Palokan terveysasemalle, jossa jo nyt toimii Tikkakosken terveysaseman avosairaanhoidon lääkäri- ja sairaanhoitajapalvelut. Neuvolapalvelut, laboratoriopalvelut ja fysioterapia aloittavat toimintansa Palokan terveysaseman tiloissa 23.2.2015. Puheterapiapalvelut annetaan remontin ajan Jyväskylän keskustassa Asemakadun toimipisteessä. Laboratorio palvelee Palokassa ma–pe klo 7.30–11.00 ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Myös Fimlabin muut laboratoriopalvelut ovat Tikkakosken väestön käytössä.

Tikkakosken hammashoitola muuttaa terveysaseman nykyisistä tiloista viimeisenä. Vastaanottoaikoja on annettu Tikkakosken hammashoitolaan 6.3.2015 asti. Tämän jälkeen toiminta siirtyy Palokan hammashoitolaan. (HUOM. PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTTUNUT, AIEMMIN TIEDOTETTU, ETTÄ AIKOJA ANNETTU 20.3. ASTI! Tieto päivitetty 20.2.2015)

Kaikkien terveyspalveluiden ajanvarausnumerot säilyvät ennallaan. Aikoja voi siis varata soittamalla Tikkakosken terveysaseman ajanvarausnumeroihin, joista puhelut ohjautuvat Palokkaan.

Tikkakosken monipalvelupiste valmistuu syksyllä 2015. Tilojen valmistuttua Tikkakoskelle palaavat neuvola- ja laboratoriopalvelut, hammashoitola sekä fysioterapia- ja puheterapiapalvelut. Lisäksi Jyväskylän perusturvalautakunta päätti syksyllä 2014, että Tikkakosken lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanottotoiminta kilpailutetaan. Palvelut siirretään ulkoiselle palveluntuottajalle, jotta lääkäripalvelut saadaan palautettua pitkään lääkäripulasta kärsineelle terveysasemalle. Kilpailutus pyritään saamaan valmiiksi siten, että lääkärien ja sairaanhoitajien palvelut käynnistyisivät viimeistään syyskuussa 2015.

Lisätietoja Tikkakosken terveysaseman remontista: http://www.jyvaskyla.fi/terveys/uutiset/7/0/72788

18.2.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje