Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Varhaiskasvatuksen kerhopaikkaa haetaan 6.3. mennessä

Varhaiskasvatuksen kerhopaikkaa haetaan 6.3. mennessä

Jyväskylässä 24. elokuuta käynnistyviin varhaiskasvatuksen kerhoihin haetaan sähköisellä haulla 6.3. mennessä. Sähköinen hakemus löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/paivahoito/sahkoinen_asiointi. Perheet saavat tiedon kerhopaikasta 30.5. mennessä.

Kerhotoiminta on hyvä vaihtoehto 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät tarvitse päivähoitoa koko-päiväisesti. Jyväskylässä kerhotoimintaan osallistuu 800 lasta ja toimintaa järjestetään 22 päiväkodin yhteydessä ja neljässä perhepuistossa. Kaksi kertaa viikossa kokoontuvan ker-hon kuukausimaksu on 42 euroa ja kerran viikossa kokoontuvan kerhon maksu on 21 euroa. Perhekerho maksaa 5 euroa kerhokerralta.

Syksyllä 2015 perinteisten aamu- ja iltapäiväkerhojen rinnalla aloittaa uusi Liikunta- ja luontokerho. Kerho kokoontuu iltapäivisin ja on tarkoitettu yli kolmevuotiaille lapsille.

–Uuden kerhon toiminnassa painottuvat fyysisesti aktiiviset leikit ja monipuolinen toiminta luonnossa sekä tutkiminen, kertoo Merja Hautakangas varhaiskasvatuspalveluista.

Liikunta- ja luontokerhoon haetaan normaalin kerhohaun sähköisellä lomakkeella.

– Jos kerhopaikkaa haetaan uudesta Liikunta- ja luontokerhosta, ilmoitetaan kerhon nimi ja tieto omasta asuinalueesta sähköisen hakuilmoituksen lisätiedoissa, ohjeistaa Merja Hauta-kangas.

Kerhon sijainti tarkentuu hakemusten perusteella, viimeistään 30.5. mennessä.

Lisätietoja:
Varhaiskasvatus palvelupuhelin: 014 266 3100
varhaiskasvatus.palveluohjaus@jkl.fi

16.2.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje