Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Satamankärkeen etsitään investoijaa ja yrittäjää

Jyväskylän Satamankärkeen etsitään investoijaa ja yrittäjää

LaiturillaMonipuolinen palvelukonsepti edellyttää luovia ja sitoutuneita toimijoita

Jyväskylän kaupunki julistaa avoimen kilpailun, jonka kautta etsitään Lutakon Satamankärjen alueelle investoria ja palveluoperaattoria, joilla on mahdollisuudet kehittää aluetta ympärivuotisena virkistyspalvelu- ja matkailukeskittymänä. Satamankärki on Lutakon satamassa Kuokkalan sillan läheisyydessä oleva alue, jossa sijaitsevat mm. vierasvenelaiturit ja pysäköintialue.

Kilpailu järjestetään 4.3.–8.4.2013

Jyväskylän kaupungin tavoitteena on kehittää Satamankärjestä paikka, joka palvelee monia erilaisia kohderyhmiä ympärivuotisesti ja vetovoimaisesti. Kilpailun avulla haetaan sekä vakavaraista investoijaa, että matkailu- ja ravintola-alan kokeneita yrittäjiä, jotka ovat motivoituneita rakentamaan Jyväskylään uudenlaisen ympärivuotisen kohtaamispaikan ja aktiviteettipalvelujen keskittymän.

Vuoden 2015 visiossa Jyväskylän Satamankärjessä sykkii ympärivuotinen ja elinvoimainen kokemiskeskittymä. Satamankärjen alustavassa palvelukonseptissa on huomioitu sekä asukkaille että elinkeinoelämälle suunnattujen kyselyjen ja ideointipajojen tuloksia. Tulevaisuuden Satamankärki tarjoaa elämyksiä, kokemuksia ja palveluita asukkaille, matkailijoille, nälkäisille, urheilun ystäville, luonnosta nauttiville, tiedonjanoisille, veneilijöille, kulttuurinrakastajille - silmäniloa kaikille.

Jyväskylän kaupunki kutsuu 2 - 6 parhaan ehdotuksen jättänyttä ehdokasta jatkoneuvotteluihin. Toimijoiden valintakriteereissä huomioidaan vakavaraisuus ja investointikyky, toimintasuunnitelma, valmiit verkostot ja aiemmat referenssit. Tavoitteena on, että toimijat on valittu 29.9.2013 mennessä.

Tarkempia tietoja kilpailusta www.creamentors.fi/satamankarki

Lisätietoja:
CreaMentors Oy, Sari Puumala, puh. 0405207736
Kehitysjohtaja Timo Rusanen, Jyväskylän kaupunki, puh. 0400 989 635

4.3.2013Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje