Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Fiksusti töihin! Viisaan työmatkaliikkumisen aamiaisseminaari 28.11.

Fiksusti töihin! Viisaan työmatkaliikkumisen aamiaisseminaari 28.11.

Aika

tiistai 28.11.2017 klo 8.00–10.30

Paikka

Jyväskylän kaupungintalo, valtuustosali

os. Vapaudenkatu 32

Ohjelma

Seminaarissa pureudutaan työnantajien näkökulmasta kestävään liikkumiseen ja sen tukemiseen. Tule kuulemaan, miksi työnantajan kannattaa panostaa henkilöstön työmatkaliikkumiseen, ja miten muun muassa Valmet, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Arkkitehtipalvelu ovat lähteneet viemään eteenpäin fiksun liikkumisen edistämistoimenpiteitä. Tilaisuudessa julkistetaan myös Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustuksen saaja (www.motiva.fi/tyomatkatunnustus).

Työnantajalla on monta hyvää syytä kannustaa työntekijöitä tekemään fiksuja liikkumisvalintoja. Fiksut valinnat tuovat organisaatiolle kustannussäästöjä, tukevat työntekijöiden hyvinvointia ja työkykyä sekä ja vaikuttavat positiivisesti yrityksen imagoon. Viisas liikkuminen on myös ympäristöteko.

Kenelle?

Tilaisuus on suunnattu erityisesti työnantajien edustajille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan maksuttomaan seminaariin ja aamiaiselle! Julkaisemme tilaisuuden tarkemman ohjelman lokakuun aikana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 22.11.2017 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/4CBF95EB400B6FB9.

Tilaisuus on maksuton, tarjolla on kahvia/-teetä kera aamiaissämpylän. Varaathan paikkasi ajoissa, tilaisuuteen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

Järjestäjä ja lisätiedot

Tilaisuuden järjestää Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän Yrittäjät ry. Tilaisuus on osa Liikenneviraston rahoittamaa Fiksusti töihin -hanketta.

Lisätietoja antavat

- fiksun liikkumisen koordinaattori Kati Kankainen, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 8063, etunimi.sukunimi[at]jkl.fi

- palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 5139, etunimi.sukunimi[at]jkl.fi

10.10.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje