Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Alvar Aallon pääkaupunki Jyväskylä esillä nyt Pariisissa

Alvar Aallon pääkaupunki Jyväskylä esillä nyt Pariisissa

Jyväskylä on mukana esittelemässä kaupungin Alvar Aalto –teemaista matkailutarjontaa Visit Finlandin järjestämässä Apéro Finlandais – kutsuvierastilaisuudessa Pariisissa Cité de l’architecture et patrimoine –keskuksessa to 28.6.2018.
Tilaisuus liittyy keskuksessa esillä olevaan Alvar Aalto –näyttelyyn, joka on ollut avoinna 9.3.2018 alkaen ja päättyy heinäkuun alussa. Visit Finlandin ja Jyväskylän lisäksi iltaan osallistuu Seinäjoen kaupunki.
Apéro Finlandais –tilaisuuden aluksi kutsuvieraille tarjotaan esittelytilaisuus, minkä jälkeen iltatapahtuma aukeaa myös yleisölle. Illan aikana vieraat voivat tutustua Jyväskylän esittelypisteeseen omaan tahtiinsa samalla kuin kiertävät Aalto-näyttelyä.

Tilaisuutta on markkinoitu mm. museon ystäville ja Parisien-lehden lukijoille ja myös Visit Finlandin somekanavien kautta.

Jyväskylä kulttuurimatkailukohteena

Jyväskylä tuo tapahtumassa seutuamme esille merkittävänä Alvar Aalto - ja kulttuurimatkailukohteena. Tilaisuudessa markkinoinnin kärkinä toimivat Aallon ympärille syntyneet matkailutuotteet – ja paketit.
- Jyväskylän seudun matkailutoimijat ovat luoneet viimeisen 1-2 vuoden aikana jo useita tuotepaketteja, joissa yhdistyy hienosti Järvi-Suomen luonto ja Alvar Aallon arkkitehtuuri, kertoo Visit Jyväskylän matkailukoordinaattori Johanna Maasola.

Aallon lisäksi kulttuurimatkailijoille markkinoidaan mm. Unescon maailmanperintökohteita, monipuolisia kulttuuritapahtumia, saunakulttuuria ja kaupungin mielenkiintoisia museoita.

Italia ja Ranska kulttuurimatkailun kohdemarkkinoina

Toukokuussa Jyväskylä osallistui avajaisiin Venetsian taidebiennaalissa, jossa kaupunkimme Aalto-arkkitehtuuri on esillä koko biennaalin ajan eli 25.11.2018 saakka. Nyt katseet suuntautuvat myös Pariisiin.
- Olemme Jyväskylässä valinneet kaksi markkina-aluetta markkinoidessamme seutua merkittävänä Alvar Aalto –matkailukohteena. Toinen näistä on Italia ja toinen Ranska, jonne nyt siis suuntaamme toimenpiteitä, toteaa Maasola.

Lisätietoja (ke. 27.6. klo 10 saakka):
Johanna Maasola, matkailukoordinaattori, Visit Jyväskylä
johanna.maasola[at]jkl.fi
p. 050-4482954

25.6.2018Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje