Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki

SeniorSurf kaupunginkirjastossa ti 7.10. tutustuttaa mobiililaitteisiin

30.09.14

Valtakunnallisella vanhustenviikolla vietetään tiistaina 7.10. SeniorSurf-päivää. Jyväskylän kaupunginkirjastossa järjestetään teemapäivänä klo 10.00–11.30 kaikille avoin ja ilmainen koulutus Mobiililaitteet tutuiksi. Testattavina ovat kirjaston iPadit ja Nokia Lumia -älypuhelin. Oman laitteenkin voi ottaa mukaan.

Miten tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelut pitäisi järjestää Keski-Suomessa?

29.09.14

Miten rakentuvat tulevaisuuden asukaslähtöiset sosiaali- ja terveyspalvelut? Mitä voisivat olla tulevaisuuden lähipalvelut? Kuka kehittää tulevaisuuden palveluita ja kuinka kuntalaiset voivat vaikuttaa kehittämistyöhön? Millaisia muutoksia uudistus tuo tullessaan palvelun tuottajille? Mitä uutta laki sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä tuo tullessaan?

Itseilmoittautumisautomaatit otetaan käyttöön Kyllön terveysasemalla 1.10.2014

29.09.14

Kyllön terveysasemalla otetaan 1.10. alkaen käyttöön kaksi itseilmoittautumisautomaattia. Automaattien avulla potilas ilmoittautuu jatkossa itse hammashoitolan käynnilleen ja avosairaanhoidon lääkärin vastaanotolle. Automaatti antaa potilaalle tiedon siitä, moneltako ja missä vastaanottohuoneessa hänet otetaan vastaan.

Nuorten äitien avoimet perjantaitapaamiset alkavat Jyväskylän Veturitalleilla perjantaina 3.10.

29.09.14
Nuorten äitien perjantaitapaamiset

Jyväskylän Veturitalleilla alkaa perjantaina 3.10. kello 10-12 nuorten äitien perjantaitapaamiset. Tapaamiset ovat avoin kohtaamispaikka nuorille äideille tai äidiksi tuleville.

Osallistu aforismikilpailuun kirjaston toimipisteissä 17.10. mennessä

29.09.14

Nyt on oiva tilaisuus keksiä ihan uusia mietelmiä, aforismeja tai sutkautuksia! Vai löytyykö pöytälaatikon perukoilta jo ennestään sopivia ajatelmia tähän kilpailuun?

Ilmainen pyöränhuoltopiste Kankaalle

29.09.14

Kankaan laitamilla pyöräilevät voivat olla […]