Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki

Koko Jyväsjärven pääsee nyt kiertämään Rantaraittia pitkin

22.08.14
Rantaraitin puinen kaarisilta Asuntomessujen aikaan, kuva: Merja Huovelin

Jyväskylän rantaraitti otettiin 18.8. alkavalla viikolla käyttöön koko pituudeltaan. 1990-luvun alussa käynnistetystä, Vuoden tie 2005 -arvonimellä palkitusta kevyen liikenteen reitistä toteutettiin viimeisenä Äijälänrannan osuus, noin 900 metriä.

Lääkäri- ja sairaanhoitajapalvelut palaavat Hankasalmen terveysasemalle ensi viikon alussa

22.08.14

Hankasalmen terveysaseman palvelut palaavat ensi maanantaina 25.8. pääosin normaaliin päiväjärjestykseen. Maanantaista 25.8. lähtien terveysasemalla toimii omissa vastaanottotiloissaan sairaanhoitajien ja lääkäreiden vastaanotot. Laboratorion, röntgenin, neuvolan sekä fysio-, toiminta- ja puheterapian tilojen osalta puhdistustyöt jatkuvat vielä ensi viikolla ja palvelut annetaan väistötiloissa.

Luhangan Tammijärven vedenjakelualueen verkoston desinfiointi päättyy

22.08.14

Luhangan Tammijärven vedenjakelualueen verkoston heinäkuussa aloitettu desinfiointi lopetetaan. Jyväskylän ympäristöterveydenhuolto ja Luhangan kunnan vesilaitos ovat seuranneet kloorin leviämistä ja talousveden mikrobiologista laatua ja tutkimustulosten perusteella talousvesi täyttää sille asetetut laatuvaatimukset ja -suositukset.

Jyväskylän perusturvalautakunnan seuraava kokous on torstaina 28.8.2014

22.08.14

Perusturvalautakunnan seuraava kokous pidetään torstaina 28.8.2014.

Jyväskylän Luonetjärven varuskunnan verkostovesi keitettävä edelleen Itärannan alueella

22.08.14

Luonetjärven varuskunnan vedenjakelualueen talousveden mikrobiologisessa laadussa havaittiin eilen 21.8. ongelmia ja alueelle annettiin vedenkeittokehotus. Verkostoveden keittokehotus on edelleen voimassa Itärannan alueella. Keittokehotus koskee Itärannan varuskunta-aluetta ja asuntoja Kivikyläntien, Parakkikyläntien ja Nurmeksentien alueella. Itärannan alueella vedessä on havaittavissa kloorin hajua.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 2.9.2014

22.08.14

Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen asiakasraati kokoontuu tiistaina 2.9. toimintakauden 2014-2015 ensimmäiseen kokoukseen. Asiakasraadin ensimmäisessä kokouksessa sovitaan tulevan kauden kokousten ajankohdat ja käsiteltävät teemat.

Kouluilla uudet toimintaohjeet työrauhan ylläpitoon

22.08.14

Jyväskylän perusopetuksen kouluissa noudatetaan uusia toimintaohjeita koulurauhaan ja järjestykseen liittyvissä asioissa. Vuoden 2014 alussa voimaan astunut koulurauhaa säätelevä lakiuudistus ohjaa häiriökäyttäytymiseen puuttumista entistä enemmän kasvatukselliseen ja ennaltaehkäisevään suuntaan. Uutta ovat kasvatuskeskustelut, opettajan ja rehtorin toimivallan lisääntyminen oppilaan tavaroiden tarkastamisessa sekä oppilaiden osallisuuden vahvistaminen.

Luonetjärven varuskunnan verkostovesi keitettävä – puhtaan veden jakelu järjestetty

21.08.14

Ilmasotakoulu on järjestänyt Luonetjärven varuskunnan vesiongelman vuoksi alueelle puhtaan veden jakelun. Jakelupiste sijaitsee Luonetjärven Länsirannalla varuskuntaravintola Luonetin sisäänkäynnin läheisyydessä.