Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki

Lataa puhelimeesi Mobiilikunta Jyväskylä!

Sipriinan Soivat Sadut: Vetten vilinää

28.08.15

Sipriinan sadut soivat Jyväskylän kaupunginkirjaston lähi- ja aluekirjastoissa tiistaina 1.9. alkaen. Esitys on maksuton, mutta haethan ilmaisliput kirjastosta etukäteen. Sipriinan Soivat Sadut soveltuvat parhaiten 3–6-vuotiaille. Esityksen kesto noin 30 minuuttia.

Jyväskylän kaupunginkirjaston Kustantajakeskiviikoissa kohtaavat kirjailijat, kustantajat ja yleisö

28.08.15

Kustantajakeskiviikot on Jyväskylän kaupunginkirjaston uusi tapahtumasarja, jossa paikalliset kustantamot Atena, Aarni, Poesia ja Docendo jalkautuvat kirjastoon. Neljänä peräkkäisenä syyskuun keskiviikkona järjestettävässä tapahtumasarjassa kustantamot esittelevät toimintaansa ja tuoreimpia julkai-sujaan. Paikalla on tietenkin myös mielenkiintoisia kirjailijavieraita.

Jyväskylän varhaiskasvatukselle Tietoteko-palkinto palvelusetelien sähköisten käytänteiden kehittämisestä

28.08.15

Jyväskylän varhaiskasvatuksen päivähoidon palvelusetelien sähköinen käsittely ja siihen liittyvät käytänteet on palkittu valtakunnallisessa Tietoteko 2015 –kilpailussa. Jyväskylän varhaiskasvatuksen palvelusetelien sähköisessä käsittelyssä tiedot välittyvät reaaliaikaisesti Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen, yksityisten päiväkotien ja Jyväskylän kaupungin taloushallinnon välillä Sateliitti-sovelluksen avulla. Palkinto jaettiin Tieto Oy:n järjestämässä Kumppanuusfoorumissa Jyväskylän Paviljongissa 28.8.

”Nää vetää mitä vaan” – Jyväskylä Sinfonian kuulijat ovat tuoreen tutkimuksen mukaan erittäin tyytyväisiä orkesterin toimintaan

28.08.15

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n ja Innolink Research Oy:n toteuttamassa kävijätutkimuksessa selvitettiin konserttikävijöiden tyytyväisyyttä, konserttiodotuksia ja -kokemuksia, toiveita tulevista ohjelmistoista sekä muita kehittämisehdotuksia.