Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki

Lataa puhelimeesi Mobiilikunta Jyväskylä!

Professori Tapio Markkanen valottaa Suomen tähtitieteen historiaa Jyväskylän kaupunginkirjastolla torstaina 9.4.

01.04.15

Professori ja tähtitieteilijä Tapio Markkanen luennoi Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa torstaina 9.4. klo 18 alkaen.

www-tilastot maaliskuulta 2015

01.04.15

Maaliskuun vaihtelevat säätilat takasivat vielä latujen ja latuinfonkin suosion. Nousujohteessa olivat koulut, matkailu, kaupunginteatterin Prinsessa Ruusunen sekä asumiseen ja rakentamiseen liityvät sivut. Kaupunkikeskustan kehittämisen sivusto täydentyi.

Potilastietojärjestelmään ja takaisinsoittopalveluun liittyvät ongelmat on saatu ratkaistua

01.04.15

Jyväskylän sekä JYTE-kuntien (Muurame, Uurainen ja Hankasalmi) terveydenhuoltoa aamulla koetellut palomuuriongelma on saatu ratkaistua. Tietohallinto on ilmoittanut, että yhteydet toimivat jälleen ja tietoverkon käyttö on turvallista. Kaikkien takaisinsoittojärjestelmään soittopyynnön jättäneiden tiedot ovat tallentuneet järjestelmään ja puhelujonoa aletaan nyt purkamaan. Avosairaanhoidossa on varauduttu tekemään töitä siten, että jokaiselle aamupäivän aikana soittopyyntöjä jättäneille soitetaan takaisin tämän päivän aikana.

Perheet yhdessä uimaan AaltoAlvariin ja Wellamoon

01.04.15

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut haluaa kannustaa perheitä yhdessä vesiliikuntaan. Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ja Vaajakosken uimahalli Wellamossa on myynnissä huhti- ja toukokuun ajan perheille edulliset lipputarjoukset uimaan. Lippujen myynti loppuu päivittäin tuntia ennen sulkemisaikaa.

Potilastietojärjestelmän käytössä ongelmia - terveysasemille ei voida antaa aikoja

01.04.15

Jyväskylän kaupungin koneilta ei tällä hetkellä pääse potilastietojärjestelmään. Ongelmat liittyvät palomuureihin tehtyyn päivitykseen. Ongelmista johtuen mihinkään terveydenhuollon yksikköön (terveysasemat, hammashoitolat, neuvolat) ei voida antaa vastaanottoaikoja. Lisäksi varatuille vastaanottoajoille tulevien potilaiden tietoja ei päästä tarkistamaan potilastietojärjestelmästä.

Keskustan, Kuokkalan ja Kyllön perhesuunnitteluneuvoloissa otetaan 13.4.2015 alkaen käyttöön takaisinsoittopalvelu

31.03.15

Keskustan, Kuokkalan ja Kyllön perhesuunnitteluneuvoloissa otetaan 13.4.2015 alkaen käyttöön takaisinsoittopalvelu. Palvelu helpottaa yhteydensaantia perhesuunnitteluneuvolaan puhelinlinjojen ollessa varattuina. Takaisinsoittopalvelu tulee käyttöön myös Huhtasuon alueen asukkaille, sillä Huhtasuon perhesuunnitteluneuvolan palvelut siirtyivät tammikuussa 2015 Keskustan perhesuunnitteluneuvolaan osoitteeseen Tapionkatu 7.

Huhtikuun viittomakieliset tiedotteet on päivitetty verkkoon

31.03.15

Jyväskylän kaupungin huhtikuun viittomakieliset tiedotteet on päivitetty ja nähtävissä viittomakielisten verkkosivulla.