Suoraan sisältöön
Tekstiversio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumat » Jyväskylän 175-vuotisjuhlavuosi 2012 » Aarteet

Tunnista ja paikallista Vaajakosken aarteet

Vaajakosken aarrekartta Vaajakoskella on paljon aarteita. Kilpailussa tunnistettavat ja paikallistettavat kuuluvat niin luonnonhistoriaan kuin kulttuuriinkin ja ovat samalla osa Vaajakosken ja myös koko Jyväskylän kaupungin kehityshistoriaa. Leikkimieliseen kilpailuun oikein vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto Vaajakosken Kohinoiden yhteydessä.

Avuksi aarteen etsintään

Lisävinkkejä aarteenetsintään voit löytää muun muassa osoitteesta www.finnica.fi/keski-suomi/esihistoria artikkeli Sepänmaa: Hautaus esihistoriallisella ajalla, Vaajakosken Kohinoiden markkinoimasta kirjasta Antti Kolu: Patruuna Salvesen ja Vaajakosken sahamiehet” (2001) ja Jyväskylän kaupungin 2011 julkaisemasta kirjasta Jorma Wilmi: Jyväskylän maalaiskunnan historia 1945-2008.

Tunnistettuasi aarteet

Palauta aarteiden numeroilla merkitty ja omilla yhteystiedoillasi täydennetty kartta Vaajakosken kirjastoon heinäkuun loppuun mennessä. Näin sinulla on mahdollisuus osallistua yllätyspalkinnon arvontaan Vaajakosken Kohinoiden yhteydessä 10.-12.8.2012.

Arvonta suoritetaan Kohinatorilla lauantaina 11.8.2012 Kohinapuheen jälkeen. Arvonnan jälkeen Vaajakosken Kohinat ry:n toimihenkilö ottaa tarvittaessa yhteyttä voittajaan. Lisätietoja Vaajakosken Kohinoiden ohjelmasta http://www.kohinat.net.

Aarrekartan voi ladata ja tulostaa tästä linkistä: Aarrekartta (pdf, 2,7 Mt)
Aarrekartan ideoinnista ja piirtämisestä on vastannut työryhmä Leirimaa-Saukko-Solin.


Yllä olevan Jyväskylän esittelyvideon taustakertomus ja tekijätiedot (PDF, 307Kb)

Voit myös ladata videon omalle koneellesi/älypuhelimeesi (15,4Mb).
(Ohje: Hiiren osoitin ”ladata videon” -linkin päällä klikkaa hiiren kakkosnäppäintä ja valitse ”Tallenna kohde nimellä”. Tallenna omalle koneellesi.)

Vaajakosken aarteet

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2014 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta